Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Juliana van Stolberglaan 24 3411 XD Lopik

Aangekocht

Prijs op aanvraag

Aan de rand van het ‘vernieuwde’ dorpscentrum van Lopik is deze leuke eengezinswoning gelegen, hierdoor zijn alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en zwembad “Lobeke” op loopafstand bereikbaar.
In de nabije omgeving hebben kinderen de mogelijkheid om in verschillende speeltuinen of pleinen te spelen en in zijn totaliteit beschikt Lopik over een 4-tal basisscholen.

INDELING

BEGANE GROND
Zeer ruime uitgebouwde entree/hal met meterkast en garderoberuimte. Z-vormige woonkamer van ca. 30 m² met veel lichtinval en open keuken (bestaande uit 2 blokken) voorzien van diverse inbouwapparatuur en een ruime trap- /provisiekast. Tussenhal met trapopgang welke is v.v. de toiletruimte met fonteintje.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop, 3 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 8, 9 en 11 m². Ruime badkamer v.v. zwevend toilet, douchecabine, aansluiting wasmachine en ligbad.

TWEEDE VERDIEPING
Voorzolder met opstelplaats CV-ketel, mechanische ventilatie en bergruimte. Slaapkamers 4 en 5 van respectievelijk 8 m² en 9 m² waarvan één met breed kunststof dakkapel uit 2003. Separate berging met Velux dakraam.

De achtertuin met achterom is grotendeels voorzien van bestrating. Hier bevindt zich ook de stenen berging van 2.00 x 5.05 met dakopbouw en bergzolder met nokhoogte 1.55.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar 1973;
– Energielabel B, geldig tot 21-03-2032;
– 5 slaapkamers;
– Grote berging met dakopbouw in achtertuin;
– Oplevering in overleg.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

  • 117 m2
  • 130 m2
  • 5

Kenmerken Juliana van Stolberglaan 24

Overdracht

Woning prijsPrijs op aanvraag

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte130 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud420 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Juliana van Stolberglaan 24

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

14.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

30%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod