Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Snel, proffesioneel, kennis van zaken, klantvriendelijk

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Zeer fijn gesprek met makelaar . Kon onze vragen goed en duidelijk beantwoorden . Prima condities en legt de lat hoog mbt de verkoop. Alle vertrouwen !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact tussen de makelaar en mij ging makkelijk en soepel. Moen makelaars is altijd makkelijk te bereiken en denken altijd mee met de klant. Ze hebben verstand van de markt en weten wat een woning waard is. Ze zijn soepel in de omgang. Ze doen hun uiterste best om je verwachtingen waar te maken. Ik zou ze zeker aanraden aan mensen die een huis zoeken

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Het eerste contact. De klik, een heer met verstand van zaken. De presentatie die gemaakt is van de woning professioneel. Updates en andere vragen met kantoor , personeel vriendelijk en betrokken. Waar je als *leek* zijnde een vertrouwd en prettig gevoel bij krijgt. Vertrouwen en persoonlijk gevoel, precies wat je nodig hebt in tijd waar je soms even net even dat stukje extra hard nodig hebt.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?