Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Tummers

10

Makelaar Moen was vanaf begint enthousiast en probeerde vanaf het eerste bezoek ons er van te overtuigen: dit gaat lukken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Thiers

10

Wij zijn uitstekend begeleid bij de verkoop van onze woning, zowel de makelaar zelf als de medewerkers op kantoor namen veelvuldig contact met ons op en waren vriendelijk en deskundig. Alles heeft geleid tot een zeer snelle verkoop van onze woning: bedankt hiervoor!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9.8

Wij zijn zeer tevreden over Moen Garantiemakelaars. Moen Garantiemakelaars en zijn medewerkers zijn kundig, betrokken en bieden vertrouwen. Daarnaast was de informatie voorziening en communicatie helder. Het was mooi om te zien dat zij naar het beste resultaat streven, onze woning was dan ook binnen twee kijkmomenten verkocht. Wij bevelen dit makelaarskantoor ten zeerste aan en hebben de samenwerking met hen als professioneel en integer ervaren.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van stan Vredendaal

9

Iets duurder dan andere makelaars die ik heb benaderd. Echter qua verkooptijd, foto's en algemene begeleiding zeer tevreden! Dit maakte het verschil meer dan goed.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?