Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Moen makelaars heeft ons heel goed geholpen met het verkoop van ons appartement. Wij begonnen met een kennismakingsgesprek met Dennis en voelde gelijk een klik: een zeer enthousiaste makelaar die echt veel liefde voor zijn werk heeft. Tijdens het verkoop hadden wij korte lijntjes met de binnendienst: Wendy en Melanie. Beide dames wil ik graag bedanken, omdat zij altijd klaar stonden voor onze vragen en ons hielpen wanneer wij (onnodige) zorgen hadden. Het verkoop van het appartement is zeer snel verlopen, wat erg fijn is want het is en blijft altijd spannend! Moen makelaars: heel erg bedankt en wij zouden jullie bij iedereen aanbevelen wanneer zij opzoek zijn naar een makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

nou gewoon door gaan zo wij zijn goed geholpen door Jullie dank groet Anita en Jaap

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

-

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

De makelaar en het team op kantoor blinken uit in klantvriendelijkheid. Geen opsmuk en pretenties. Gewoon heldere en eerlijke informatie. Stonden open voor vragen of een andere kijk op de zaak. Daardoor hadden we het gevoel dat ze echt hun best deden om ons belang primair te stellen. We zijn best wel kritisch van aard, maar hebben nooit het gevoel gehad dat we op onze hoede moesten zijn. Goed gedaan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?