Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Prettig contact met de makelaar, dat jaren geleden tot stand kwam. Makelaar kent de lokale markt goed en ook mijn straat. Duidelijke communicatie over de vraagprijs en terugkoppeling na diverse bezichtigingen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Het contact met Rob Moen bestaat al een aantal jaren. Hij heeft in de aanloop naar de verkoop van mijn woning deskundig advies gegeven op verschillende terreinen, zoals tijdstip verkoop, doelgroepen voor appartementen, prijsontwikkeling in de regio en huidige belangstelling voor appartementen. Daarnaast werd stipt teruggekoppeld na bezichtigingen. Ook het proces na de verkoop onder voorbehoud verliep soepel.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

We hebben snel en voor een mooie prijs ons huis verkocht wat wil je nog meer. Communicatie naar de klant/ons was gewoon goed.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Super. Duidelijk verwachtingsmanagent door makelaar. Fijn om te weten waar je aan toe bent. Backoffice van Moen is erg goed, duidelijk en vriendelijk,

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Snel verkocht voor een mooi bedrag.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?