Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Proces loopt nog. Vraag het eens na afloop.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

I'm very happy ab cooperation with Moen. I get every answer I needed and help with translation everything. All people working there are very friendly and helpful.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Sinds de komst van Dennis heeft hij ons een fijn gevoel gegeven en dacht goed met ons mee. Ook de dames op kantoor weten wie je bent en dat vormt een goede basis voor korte lijnen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Dit is onze 2e aankoop en verkoop via Moen en het is wederom goed bevallen! De prettige communicatie,het meedenken,meekijken en het snelle handelen kunnen wij erg waarderen! Als we ooit weer gaan verhuizen zullen we ongetwijfeld weer Moen makelaars benaderen????

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wij hebben een fantastische ervaring met moen! Zowel de makelaar als iedereen die wij aan de telefoon hebben gekregen de afgelopen tijd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Er is goed contact, goede sfeer en vriendelijk personeel. Het is duidelijk wat je kan verwachten en ze helpen je met alles, of leggen het allemaal uit. Geen telefoontje of e-mail is teveel! Erg proffesioneel en ze weten de juiste stand van zaken in de huidige woningmarkt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?