Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Moen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Ik heb voor de tweede maal gebruik gemaakt van de diensten van Moen Makelaars, dit maal voor de verkoop van mijn woning. Ik ben wederom zeer tevreden. Ze hielden mij overal van op de hoogte, het contact was zeer laagdrempelig en prettig. Daarnaast verliep alles volgens afspraak.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Wij vinden het prettig hoe jullie met ons omgaan,hoe jullie reageren op vragen,kortom:hoe jullie je inzetten! Wij houden van openheid,duidelijkheid en horen graag hoe het ervoor staat:zijn er al belangstellenden?Hebben er al mensen een afspraak gemaakt voor een bezichtiging,wat zijn de reacties,is er een bod gedaan etc. Ook vinden wij het fijn als er iemand is die in het hele proces met je meeloopt. Van aankoop tot verkoop tot aan de overdracht bij de notaris.Hoe fijn is het dat je daar niet alleen staat?Wij stellen dat op prijs😊

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Goede en duidelijke communicatie. Fijn contact met alle medewerkers van dit makelaarskantoor. En het goede contact met makelaar Dennis niet te vergeten!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Deze makelaar was zes jaar geleden onze aankoopmakelaar van het appartement dat we nu verkochten. De communicatie verliep vlekkeloos, snel en adequaat. Kortom: het was een genot om met deze makelaar samen te werken!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Moen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij Moen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?