Huis verkopen in Nieuwegein door Moen Garantiemakelaars

Huis verkopen in Nieuwegein en Maarssen? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Nieuwegein en Maarssen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Moen Garantiemakelaars in Nieuwegein en Maarssen kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Moen Garantiemakelaars in Nieuwegein en Maarssen kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Moen Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Moen Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6076060 of mail naar info@moenmakelaars.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?