Ga naar inhoud

Te huur: appartement Ivy Apartments - 30 ong 3431 JR Nieuwegein

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.845,- p/m

99 vrije sector huurappartementen in City Nieuwegein

READY, SET, ACTION!
Klaar voor de volgende scène in jouw leven? De verhuur van ivy Apartments is in volle gang, dus zorg dat je er snel bij bent!

BIJ IVY APARTMENTS SPEEL JIJ DE HOOFDROL
Net als in een goede film is er in jouw leven altijd iets te beleven. Jouw thuis is het decor waarin het zich afspeelt. Hier plof je samen met je familie knus op de bank, ga je op in het bruisende leven van City Nieuwegein of kom je helemaal tot jezelf in de gedeelde groene binnentuin. Jouw thuis is de filmset van je leven. Je herkent ivy Apartments aan de twee woontorens die verbonden zijn door een groene binnentuin en de met de hand gemetselde muren waarbij gekozen is voor een dieprode baksteen. Bij ivy proef je bij binnenkomst direct de hotel chique sfeer. De brede entrees met geur- en muziekbeleving en de ruime gangen zorgen ervoor dat jij hier elke dag weer fijn thuiskomt.

DIT IS IVY APARTMENTS
Moderne 2-, 3- en 4-kamerappartementen van 56 m² tot 102 m²;
• Een eigen buitenruimte én gedeelde binnentuin die de lokale biodiversiteit stimuleert;
• Centraal gelegen naast Cityplaza en het OV-knooppunt;
• Hoogwaardige afwerking met o.a.:
– Maatwerk keukens met luxe inbouwapparatuur van ETNA
– Glad gestucte en in lichte kleur gesausde muren met hoge plinten
– Moderne badkamers voorzien van strakke tegelafwerking op de wanden en vloer
– Geur- en muziekbeleving in de centrale entree
– Duurzaam en toekomstbestendig door talloze voorzieningen

CITY NIEUWEGEIN: HET BRUISENDE MIDDELPUNT
Een compleet nieuwe levendige stadswijk wordt de komende jaren ontwikkeld. Op deze plek starten mensen hun werkdag en struint het winkelpubliek ontspannen door de winkelstraten. Hoge gebouwen die het landschap bepalen, afgewisseld met groene parken. Dit is de bruisende omgeving waarin jouw leven zich afspeelt. ivy Apartments is het middelpunt van City Nieuwegein, direct gelegen naast het OV-knooppunt en Cityplaza.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
ivy Apartments is er voor iedereen die wil wonen in een duurzaam nieuwbouwappartement in Nieuwegein. Gebouwd met het oog op de toekomst, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Met onder andere warmte-terug-winning, hergebruik van regenwater, elektrische laadpalen en deelauto’s draagt ivy Apartments bij aan het doel van de gemeente: City Nieuwegein de meest duurzame binnenstad van Nederland maken. Verder bieden de woningen binnen ivy Apartments:

– Grote raampartijen voorzien van triple geïsoleerd glas;
– Lage temperatuur vloerverwarming en -koeling;
– De algemene ruimtes worden verlicht met energiezuinige LED- verlichting, die is opgewerkt door middel van zonnepanelen;
– Duurzame voorzieningen in de gezamenlijke binnentuin die bijdragen aan de biodiversiteit zoals het opvangen van regenwater voor de bewatering van de groenvoorzieningen.

LOCATIE
Je stapt de deur uit, de tram in en kijkt waar de dag je vandaag brengt. Opzwepende muziek in je oren en een landschap dat aan je voorbij zoeft. Waar ga jij vandaag naartoe?

De gemeente Nieuwegein bouwt samen met de provincie Utrecht aan een modern OV-knooppunt in het Stationsgebied in City. Hierdoor sta jij als toekomstige bewoner van ivy Apartments binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht. De omgeving ontdekken? Er wordt ook een nieuw busstation gerealiseerd. Dit station komt naast de tramhalte en ivy Apartments te liggen. De bouw van het busstation wordt naar verwachting in 2025 voltooid. Toch een auto nodig? Voor bewoners zijn er elektrische deelauto’s beschikbaar. Wie niet zonder eigen auto kan, er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De toewijzing van een appartement in ivy Apartments biedt echter geen garantie voor een parkeerplaats in de garage. Fietsen staan droog in de royale inpandige fietsenstalling, waar je ook jouw elektrische fiets oplaadt.

Op naar je volgende bestemming! Jij bepaalt het eindpunt en hoe je daar wilt komen.

VOORWAARDEN
– Minimale huurtermijn: 24 maanden daarna onbepaalde tijd;
– Minimaal bruto maandinkomen van 3x de huurprijs per maand;
– Voorschot servicekosten € 75,- per maand;
– Waarborgsom van 2 maanden kale huur;
– Geen huisdieren toegestaan;
– Geen woningdelers/ studenten;
– Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat mensen met een sleutelberoep, zoals verpleegkundigen en politieagenten in de stad Nieuwegein kunnen (blijven)wonen. Wij streven ernaar om kandidaat-huurders met deze cruciale beroepen te ondersteunen bij het vinden van een betaalbare huurwoning;
– Lees voor verdere informatie de FAQ op de website van ivy Apartments.

OPLEVERING
De oplevering staat gepland voor Q3 2024. In welke fase van je leven jij je ook bevindt, ivy Apartments biedt dé perfecte thuisbasis.

INSCHRIJVING
Via de woningzoeker op de projectwebsite is het mogelijk om je aan te melden voor één van de woningen. Zie jij jezelf al wonen in ivy Apartments? Schrijf je in op www.ivyapartments.nl, hierna wordt contact met je opgenomen.

* De presentatie is gebaseerd op diverse woningtypes en kunnen per woningtype afwijken. Er zijn eveneens impressie foto’s toegevoegd. De m² en m³ zijn indicatief en kunnen per appartement verschillen.

  • 102 m2
  • 3

Kenmerken Ivy Apartments - 30 ong

Overdracht

Huurprijs€ 1.845,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte102 m2
Inhoud323 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2024
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Driedubbel glas
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Ivy Apartments - 30 ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

61.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

58%

20% NL

25%

20% NL

16%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod