Openingsactie: €1.000,- korting in Maarssen!

Zoveel korting, dat lijkt ongelofelijk, toch? Maar het is echt waar! Eerlijk gezegd willen we graag woningen verkopen in Maarssen, net zoals we al jarenlang succesvol doen in Nieuwegein.

Aangezien we nieuw zijn in Maarssen, kennen mensen ons nog niet goed. Daarom willen we graag de verkoop van huizen stimuleren en bieden we de eerste 15 verkopen aan met een mooie korting!

Laat ons via het formulier weten dat je de voucher graag wil ontvangen en we maken graag kennis met je!

Ontvang nu een voucher voor € 1.000

Stap 1 van 3

De voorwaarden?

  • Verzilveren doe je door een gratis waardebepaling aan te vragen, geheel vrijblijvend uiteraard.
  • De voucher is het hele jaar (2024) geldig.
  • Na de eerste 15 verkopers zijn de resterende vouchers helaas niet meer geldig.

Waarom Moen Garantiemakelaars?

Het is vrij eenvoudig om een huis te koop te zetten, maar een succesvolle verkoop vereist echt vakmanschap. Kiezen voor Moen Garantiemakelaars als jouw makelaar brengt verschillende voordelen met zich mee.

Wij geloven in de kracht van synergie, waarbij 1+1 meer is dan 2. Wanneer jouw wensen samenkomen met onze unieke aanpak en garanties, gaat het resultaat verder dan een simpele transactie. Jouw woondroom wordt werkelijkheid!

Wij bieden een uitgebreide full-service verkoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van A tot Z: van het optimaal presenteren van je huis voor de juiste prijs tot aan de soepele overdracht! Tijdens dit proces geniet je van diverse voordelen, die we graag toelichten:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Nieuwegein en Maarssen.
  • Met 40 jaar ervaring in de lokale markt, kennen we jouw regio als geen ander.
  • Door het gebruik van de nieuwste technologieën begrijpen we jouw potentiële koper beter.
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,4 op Funda!

Meer informatie over het verkopen van je woning met de kortingsvoucher van €1000,- ?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis bij Moen Garantiemakelaars met de €1.000,- kortingsvoucher? Plan dan een waardebepaling in met een van onze onderstaande makelaars. Ben je nou op zoek naar aankoopbegeleiding, bijvoorbeeld omdat je een eerste stap gaat maken? Lees dan hier over onze aankoopdiensten.

Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van jouw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat.

Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0346-792002 of mail naar maarssen@moenmakelaars.nl. Wij van Moen Garantiemakelaars staan voor je klaar!