Vacature commercieel medewerker

Een commercieel medewerker voor ons kantoor is een duizendpoot, die net als wij met een enorme passie voor onze opdrachtgevers aan de slag gaat. Onze klanten vinden ons klantvriendelijk, een goede belangenbehartiger en heel belangrijk … een ontzorger. Dus als je pro-actief en nauwkeurig bent, graag de juiste stappen voor je klant zet en doet wat je zegt, dan moet je zeker even verder lezen.

Jij…
– bent het eerste aanspreekpunt en de ogen en oren voor onze makelaars en opdrachtgevers;
– bewaakt het totale (ver)koopproces; verzorgt de woningpresentaties tot in de puntjes en werkt koopaktes en taxatierapporten zorgvuldig uit;
– bereidt de taxatieopdrachten zo zorgvuldig mogelijk voor onze taxateurs voor;
– hebt goed en leuk contact met allerlei type mensen;
– vertaalt de wensen van de klant en maakt de gemaakte afspraken waar;
– doet de agendaplanning zo efficiënt mogelijk en beheert deze continue;
– koppelt alles zorgvuldig terug aan onze verkopers en kopers;
– bent commercieel gedreven en communicatief sterk;
– signaleert kansen, kan snel schakelen en … prioriteiten stellen zit in je dna;

Jouw ervaring…
Jij beschikt over een MBO diploma en-/of je kan ons laten zien dat je al in een commerciële omgeving hebt gewerkt. Verder zit je vol initiatieven, houd je van uitdaging, ben je detailgericht, werk je gestructureerd en heb je graag alles onder controle. In een vorige functie heb je al bewezen dat je graag zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid kan dragen. Het zou plezierig zijn als je al ervaring in de makelaardij hebt opgedaan. Maar … heb jij deze ervaring niet? Dan staan wij hiervoor ook open en bieden wij jou graag de kans om ons te overtuigen dat jij een geschikte kandidaat bent.

Wil jij met ons samenwerken?
Op ons kantoor werken wij graag samen. Je collega’s staan vanaf de eerste dag uiteraard met raad en daad voor je klaar. Wij werken hard in ons team, iedereen is verschillend, maar samen vullen wij elkaar aan.

Solliciteren doe je door mij kort aan te geven welke motivatie je voor de functie hebt en wat je kan toevoegen aan ons team. Uiteraard heb je ook je CV toegevoegd. Je kan dit mailen naar melanie@moenmakelaars.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.