Start verkoop 24 appartementen Geinse Wal FASE 2 in Nieuwegein

Aan de rand van ons stadscentrum gaat Geinse Wal FASE 2 met 24 twee- en driekamerappartementen in de verkoop. Aan de Meerwal worden twee kantoren getransformeerd tot totaal 48 moderne twee- en driekamerappartementen, genaamd Geinse Wal. Van het eerste gebouw met 24 appartementen is al een groot deel verkocht. De overige 24 appartementen in het andere gebouw gaan nu in de verkoop. De appartementen worden comfortabel, duurzaam en energiezuinig gebouwd en beschikken allemaal over een buitenruimte.

Start van de verkoop
Op vrijdag 27 oktober a.s. van 15 tot 17 uur bent u van harte welkom om het pand te bezoeken. De indelingen van de appartementen zijn op ware grootte uitgezet zodat u een goed beeld krijgt van de appartementen en de ligging. Verder is de gevel van het gebouw inmiddels voorzien van een groot bedrukt doek met een afbeelding van nieuw te ontwikkelen complex. Dit zodat een goed beeld gevormd kan worden hoe de appartementen er straks aan de buitenkant uit gaan zien.

De appartementen
Per gebouw worden er 24 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 4 woonlagen. Er zijn zeven typen appartementen variƫrend van indeling en oppervlaktes vanaf 51m2 oplopend tot 74m2. De meeste appartementen hebben 2 slaapkamers en ieder appartement wordt uitgevoerd met een heerlijke buitenruimte/balkon en moderne badkamer. Voor de fietsen is er een gezamenlijke fietsenstalling en parkeren kan voor de deur. Uiteraard zijn de verdiepingen met een lift bereikbaar. De appartementen zijn dus ideaal voor een starter, doorstromer, maar ook voor de senioren. De koopsommen van de appartementen zijn vanaf 295.000 euro vrij op naam.

Klaar voor de toekomst
De appartementen in Geinse Wal zijn klaar voor de toekomst. Wel zo fijn, zeker voor het milieu en uw wooncomfort. Om de appartementen toekomstbestendig te transformeren worden er verschillende verduurzamende maatregelen getroffen. Ondanks dat de transformatie volgens het Bouwbesluit niet hoeft te voldoen aan de BENG-eis (Bijna Energie Neutrale Gebouwen), wordt de eis door de manier van bouwen en de materiaalkeuzes wel grotendeels nagestreefd. Hierdoor zullen de appartementen een energielabel A++ of A+++ krijgen.

Meer informatie?
U bent vrijdag 27 oktober a.s. van 15 tot 17 uur van harte welkom aan de Meerwal 9-23 om een kijkje in het gebouw te nemen. Graag tot dan!

Hartelijke groet,
team Moen Garantiemakelaars