Moen Garantiemakelaars nu ook in Maarssen!

Moen Garantiemakelaars opent nu ook een kantoor in Maarssen, aan de Emmaweg 2. Voor Maarssen betekent dit een terugkeer van de Garantiemakelaars. En voor Moen Garantiemakelaars is dit de opening van haar tweede vestiging. Een mooie combinatie van unieke garanties binnen de groen-gele formule, uitbreiding van het werkgebied én de expertise van een ervaren makelaarskantoor!

‘Wij keken al langer naar uitbreiding van ons bestaande kantoor en werkgebied. Het vertrek van Garantiemakelaars uit Maarssen vorig jaar, gaf ons de mogelijkheid om hier een stap te zetten’, zegt Dennis Wentink.
‘Veel mensen verhuizen momenteel binnen de regio Utrecht’, vult Rob Moen aan. ‘Een vestiging in Maarssen en Nieuwegein zorgt nu voor een breder gebied waarin wij onze klanten kunnen helpen. Moen Garantiemakelaars is door deze uitbreiding nu jouw woningmakelaar in Maarssen en Nieuwegein en alles wat daar tussen en omheen ligt. Dus ook bijvoorbeeld voor Utrecht, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, IJsselstein, Benschop, Lopik, Vianen, Houten en Breukelen.’

‘Wij kennen de woningen en de markt, dus deze marktuitbreiding is voor onze klant een extra reden om voor Moen Garantiemakelaars te kiezen’, aldus Dennis Wentink.

Moen Garantiemakelaars is een makelaar waar je terecht kunt voor de verkoop, aankoop, verhuur, taxatie van je woning en natuurlijk een hypotheekadvies. Het bekende en vertrouwde team is iedereen graag en met veel enthousiasme van dienst!

Moen Garantiemakelaars Maarssen
Emmaweg 2
3603 AM Maarssen
maarssen@moenmakelaars.nl

Moen Garantiemakelaars Nieuwegein
Boogstede 1
3431 HH Nieuwegein
nieuwegein@moenmakelaars.nl

Moen Garantiemakelaars Maarssen

Moen Garantiemakelaars Nieuwegein